Bir bakımevinde  vicdan yoksunu hasta bakıcıların kaydettiği görüntüler izleyen herkesi çileden çıkardı. Kendilerine muhtaç hastaların acı çeken halleriyle dalga geçen sözde hasta bakıcılar o anları bir de kaydetti. 

Yasli Bakimevindeki Vicdan Yoksunlari Insanlik Oldu Dedirtti 28Subat2024 2

HEM İTTİLER HEM ÜZERİNE SU ATTILAR

Ekran Haber'in özel haberine göre: Erzincan'da yer alan bir bakımevinde, mutfaktaki aşcı ve hasta bakım hemşiresinin yaptıkları izleyenlere 'insanlık öldü' dedirtti. Görüntülerde erkek hemşirenin, yaşlı adamı iterek mutfağa soktuğu, aşçı kadının ise üzerine su attığı görüldü.

Yasli Bakimevindeki Vicdan Yoksunlari Insanlik Oldu Dedirtti 28Subat2024 3

YAŞLI ADAM KORKTU

Videonun devamında vicdan yoksunu aşçının hırsını alamayıp, tezgahın üzerinde oturarak bacaklarıyla yaşlı adamı ittiği kayda geçti. İtip kakılan yaşlı adam şaşırıp korkarken kayda alan kişinin ise kahkaha attığı görüldü.  Aşçı kadının bunları yaparken yaşlı adama "Oraya git mama vereceğim. Çikolata vereceğim" dediği duyuldu. 

Yasli Bakimevindeki Vicdan Yoksunlari Insanlik Oldu Dedirtti 28Subat2024 1

DERNEK AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Skandal görüntülerin ardından Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği vicdansız çalışanlardan şikayetçi oldu. Dernek avukatı yaptığı açıklamalarda "Dernek olarak bu olayların başından beri takipçisiyiz ve olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Yasli Bakimevindeki Vicdan Yoksunlari Insanlik Oldu Dedirtti 28Subat2024 6