İstanbul Esenler'de, bölge esnafının sahiplendiği ve "Yedi Bela Hüsnü" adını verdikleri kedi, caddenin hâkimi haline geldi. Saldırgan tavırlarıyla bilinen Yedi Bela Hüsnü, caddeyi kullanmak isteyen köpeklere ve yoldan geçen vatandaşlara meydan okuyor.

Yedi Bela Husnu Kedi 30042024 Iha (3)

KOMİK ANLAR KAMERADA

Esenler'de esnaflık yapan Cengiz Karaca ve Emre Özkan, Yedi Bela Hüsnü'nün caddede neden olduğu komik ve bir o kadar da şaşırtıcı anları anlatıyor. Özkan, Yedi Bela Hüsnü'nün saldırı anlarını güvenlik kamerasından kaydedip, izleyenleri güldüren videolar hazırladığını belirtiyor. Karaca ise, "Kedi bir haftadır burada, mama ve su veriyoruz. Köpekleri ve diğer kedileri korkutuyor, yaklaştırmıyor" diyor.

Yedi Bela Husnu Kedi 30042024 Iha (2)

YOLUNU DEĞİŞTİRENLER VE KORKU DOLU ANLAR

Yedi Bela Hüsnü'nün saldırganlığı, bazı vatandaşların yollarını değiştirmesine neden oluyor. Şeyma Albayrak ise, "Kedi herkese saldırıyor, korkuyoruz. Bize ve köpeğimize bile saldırdı. Besliyoruz ama nankörlük yapıyor. Sabahları onun saldırmalarıyla uyanıyoruz, adeta terör estiriyor" ifadeleriyle yaşadıklarını anlatıyor.

Yedi Bela Husnu Kedi 30042024 Iha (1)

SEVİLEN AMA KORKUTAN BİR KARAKTER

Esenler'de esnaf ve yerel halk tarafından sevilen fakat bir o kadar da çekinilen Yedi Bela Hüsnü, komik saldırı anlarıyla sosyal medyada da ilgi odağı haline gelmiş durumda. Herkes onun bir sonraki hamlesini merak ediyor.

Editör: Mevlüt Peker