Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da önem verdiği belediyelerden Kızılcahamam belediye başkanlığı için Seyfullah Köken’i, Çubuk belediye başkanlığı için Mustafa Erdoğan’ı aday gösterirken, Adana’nın Kozan belediye başkan adayı Harun Abdullah Baysal, Sarıçam belediye başkan adayı Mustafa Yeter oldu. Yeniden Refah Partisi’nin Manisa büyükşehir belediye başkan adayı Hatice Nur Germir, İstanbul Ümraniye belediye başkan adayı Orçun Şekercioğlu, Zeytinburnu belediye başkan adayı Gökhan Kasap oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN SEÇİME GİRECEĞİ İL VE İLÇELER HANGİLERİ

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 1 büyükşehir belediyesi, 1 il belediyesi, 5 belde belediyesi ve 42 ilçe belediyesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adaylarını ilan ederek, toplamda 49 adayın 31 Mart Yerel Seçimlerinden yarışacağını duyurdu.

14 Mayıs'ta anketlerin 3 katını aldıklarını, şu anki anketlerde de durumlarının çok iyi olduğunu ve yerel seçimler için yapılan anketlerde çıkan sonuçların da 3 katını alacaklarına inandıklarını belirten Fatih Erbakan, Türk siyasetine mart ayında Yeniden Refah Partisi’nin damgasını vuracağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Bizi anketlerde yüzde 1’in altında gösteriyorlardı ama biz yüzde 3’e yakın aldık yani yüzde 2,86 aldık. Şimdi de anketler Yeniden Refah Partisi'ni yüzde 6 yüzde 7 arasında gösteriyor. Yani bu ne anlama geliyor? Yine 3 katını aldığınız zaman Yeniden Refah Partimiz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 20 dolaylarında oy alacak anlamına geliyor.” dedi.

İşte Yeniden Refah Partisi (YRP) belediye başkan adayları 2024 isim listesi: