Yılbaşı akşamı Tv karşısında, ev rahatlığında yeni yılı kutlamak isteyenler, yılbaşında televizyonda hangi programların olduğunu merak ediyor. Yılbaşı akşamı TV'de ne var? Hangi programlar yayınlanacak?

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-1

31 Aralık Pazar akşamı yılbaşına televizyon karşısında eğlenceli programlar izleyerek girmek isteyenler için, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok televizyon programı yayınlanacak. Yılbaşı gecesi ekran karşısındakilere keyifli dakikalar yaşatacak olan o programlar..

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-2

YILBAŞI AKŞAMI TV'DE NE VAR?

Yılbaşı akşamı birçok ünlü isim izleyicilerini televizyon ekranlarında karşılayacak Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-3

  • Tv8’in jürisinde Meryem Uzerli’nin de yer alacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yayınında İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan, Kerem Alışık, Enis Arıkan, Özge Özacar, Özgü Kaya, Devrim Özkan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya gibi ünlü isimler yarışacak.

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-6

  • Kanal D’de “Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel” programında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi’yi ağırlayacak. 

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-4

  • Star TV, İbo Show’da İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar’ı ağırlayacak. 
  • Show TV’de ünlü isimlerin renk kattığı yine çok eğlenceli olan “Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı yayınlanacak.

yılbaşı-akşam-tv-programları-televizyonda-ne-var-5

  • Atv “Yıldızlar Bize Uzak” dizisi ve Kim Milyoner Olmak İster’in ünlülerin yarıştığı özel çekimini ekrana getirecek.
  • FOX ise yılbaşı gecesi film yayınlayacak.
Editör: Nurseli Fırat