Yılbaşı yaklaşırken, yeni yıla yeni hayaller ve umutlarla girmek isteyenlerin ilk adımı yılbaşı bileti almaktan geçiyor.. Yılbaşının olmazsa olmaz yılbaşı biletleri bu sene kaç milyon veriyor? Yılbaşı ikramiyesi ne kadar? işte detaylar...

yılbaşı-bileti-büyük-ikramiye

Yılbaşı Büyük İkramiye Ne Kadar?

Yılbaşı biletleri ortaya çıkmaya başladı. Yeni yılın ilk anlarında açıklanacak olan numaralar ile birçok kişi zengin olma hayalleri kuruyor. Haliyle yılbaşı büyük ikramiyesinin ne kadar olduğu da merak ediliyor. 

Yılbaşı çekilişi, Türkiye genelindeki çeşitli bayilerden ve online platformlardan alınan biletlerle gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi 2024 yılı için de, Milli Piyango İdaresi, heyecanla beklenen 2024 yılbaşı çekilişinin büyük ikramiye tutarını açıkladı.

TAM 400 MİLYON

Milli Piyango tarafından 2024 yılında yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak..

büyük-ikramiye-yılbaşı

Yılbaşı Biletleri Ne Kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet..

Çeyrek Bilet: 100 TL

Yarım Bilet: 200 TL

Tam Bilet: 400 TL

Yılbaşı Bileti Nereden, Nasıl Alınır?

Yeni yıla yeni umut ve heyecanla girmek isteyenler için yılbaşı biletleri, gezici ve sabit bayilerden, ya da www.millipiyangoonline.com adresinden online olarak satın alınabilir. 

Editör: Nurseli Fırat