Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, yaptıkları açıklamalarla bu iddiaları yalanlamışlardı. Dün gece katıldıkları törende el ele göz göze, sarmaş dolaş pozlar veren çift iddiaların gerçek olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

kenan ve sinem kobal

İHANET İDDİALARINA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Harpers'r Bazaar'ın her yıl düzenlediği "Women of the Year Adwards" ödül törenine eşi Sinem Kobal ile katılan Kenan İmirzalıoğlu Yılın Erkeği ödülünün sahibi oldu. Ünlü çift bütün gece birlikte verdikleri pozlarla iddialara bir yanıt daha vermiş oldu. İhanet iddialarını ciddiye almayan çiftin aşk dolu pozları da dikkatleri üzerine çekti ve dedikodulara son noktayı koydu.

kenan ve sinem kobal 5

DÜŞMAN ÇATLATTILAR

Kenan İmirzalıoğlu'nun ödül kazanması ve çiftin birlikte poz vermesi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. İmirzalıoğlu ve Kobal, her ne kadar iddialarla gündeme gelseler de, birlikte verdikleri pozlarla aşklarının hala güçlü olduğunu göstermiş oldular. Çiftin bu samimi ve mutlu görüntüleri, hayranlarının da desteklerini kazandı.

sinem kobal kenan imizrzalığlo

KIRMIZI CESUR ELBİSESİNE YORUM YAĞDI

Sinem Kobal, geceye kırmızı renkte bir mini elbiseyle katıldı ve cesur dekoltesiyle büyük ilgi gördü 1.690 dolar (48,887 Türk lirası) değerindeki kırmızı elbisesiyle tüm gece Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında parlayan Sinem Kobal’ın  tarzı ve cesur seçimi, sosyal medyada da konuşuldu ve takipçilerinden olumlu yorumlar aldı. "Enfes", "Gittikçe cesurlaşıyor kadın" ve "Kadın çok tarz" gibi yorumlar yapıldı.

Editör: Zeynep Baş