Yılmaz Erdoğan ve oyuncu Cansu Taşkın’ın sarmaş dolaş görüntülerinin sosyal medyada yayılması ikilinin arasında aşk iddialarını gündeme getirdi. Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun’un ikiliye ait görüntülerinin servis edilmesi ise akıllara aralarında bir ilişki olup olmadığı konusunu getirdi. Erdoğan, son zamanlarda İnci Taneleri dizisindeki oyuncu ve yönetmen koltuğundaki başarısı ile anılıyordu.

ERDOĞAN VE TAŞKIN ARASINDA NE VAR?

Erdoğan ve Taşkın arasında 2 yıldır süren bir ilişki yaşandığı iddia edildi. Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun’un da ikilinin fotoğraflarını paylaşması konuyu magazin dünyasında sürekli sıcak tuttu. Peki Erdoğan ve Taşkın arasında ne var? 2 yıldır süren ve gizlenen bir ilişki mi söz konusu?

Yilmaz Erdogan Casu Taskin1

SUÇ DUYURUSU İDDİASI

Öte yandan Erdoğan’ın iki kardeşe özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçundan suç duyurusunda bulunulması için avukatına talimat verdiği de iddia edildi.

Yilmaz Erdogan Cansutaskin2

ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Erdoğan ise tüm bu konuların üzerine beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki ‘garip’ bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle.”

Yilmazerdoganaciklamaekol

Editör: Halide Tonga