Hatay'ın Samandağ ilçesinde, yola çıkan sahipsiz köpeğe ve ardından park halindeki otomobile çarpan motosiklet sürücüsü Taner Soral (17), feci kazada hayatını kaybetti. Olay, Sivas Şehitler Caddesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi.

KALDIRIMA DÜŞTÜ

Taner Soral, 31 AOZ 270 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken aniden yola çıkan sahipsiz köpeğe çarptı. Soral, köpeğe çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek park halindeki bir otomobile çarpıp kaldırıma düştü.

Hatay Sokak Kopegine Carpan Motosikletli Oldu 10062024 Aa (1)

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan Taner Soral, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Soral kurtarılamadı.

Hatay Sokak Kopegine Carpan Motosikletli Oldu 10062024 Aa (2)

CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Taner Soral'ın cenazesi, hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından Samandağ Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kurtderesi Mahallesi'ndeki evine getirildi. Daha sonra Çiğdede Asri Mezarlığı'na götürülen Soral, burada toprağa verildi. Cenazeye Soral'ın ailesi, yakınları ve Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay da katıldı.

Hatay Sokak Kopegine Carpan Motosikletli Oldu 10062024 Aa (3)

SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORLAR

Kazada hayatını kaybeden Taner Soral'ın akrabası ve Samandağ'ın eski belediye başkanlarından Ganim Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Canbolat, "Bir gencimiz köpek yüzünden öldü. Sahipsiz köpeklerle ilgili sorunun çözülmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.