Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emre P. (24), elindeki satırla dayısının kapısına dayanarak kapıyı açmayınca sokakta terör estirdi. Emre P., park halindeki bir aracın camını kırıp o sırada yoldan geçen hiç tanımadığı iki kadını darbetti. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

DAYISININ KAPISINA DAYANDI

Olay, sabah saat 10.00 sıralarında Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Emre P., bilinmeyen bir nedenle elindeki satırla dayısı Cengiz Karaaslan'ın kapısına gitti. Kapının açılmaması üzerine kapıya satırla vurarak içeri girmeye çalıştı. Başarılı olamayan Emre P., daha sonra sokağa döndü.

Denizli Satirli Saldiri 29052024 Dha 2

ARAÇ CAMINI KIRDI, KADINLARI DARBETTİ

Sokağa çıkan Emre P., park halindeki hafif ticari bir aracın camını satırla kırdı. Ardından, yoldan geçen hiç tanımadığı iki kadına saldırarak darbetti. Bu sırada Emre P.'nin yanında bulunan annesi, oğlunu engellemeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Emre P.'nin park halindeki aracın camını kırdığı ve kadınlara saldırdığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Emre P.'nin elindeki satırla aracın camını kırdığı ve yoldan geçen kadınlara saldırdığı görülüyor.

Denizli Satirli Saldiri 29052024 Dha 3

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan iki kadın, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan Emre P.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.