Seçim dönemi yaptığı açıklamalarla internette fenomen haline gelen Cemre Demirel, bir süredir ilişkisiyle de dikkatleri üstüne çekiyordu. Yaptığı yayınlarda kız arkadaşı Nilsu'yu aşağıladığı iddia edilen ve bu nedenle bazı kesimler tarafından tepki gören fenomen isim hakkında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Demirel'in geçtiğimiz haftalarda ayrıldığı eski kız arkadaşı Nilsu'ya tokat attığı ortaya çıktı. Şiddet mağduru kadın, Demirel'in kendisine attığı mesajları da ifşa etti. 

Cemre Demirel Siddet Uyguladi14Subat

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Cemre Demirel'in yayınlarında gördüğümüz sevgilisi Nilsu, fenomen isim tarafından şiddet gördüğünü iddia etti. Nilsu, sosyal medya paylaşımında "Soranlar için ayrılma sebebimiz" diyerek moraran yüzünün fotoğrafını paylaştı. Daha sonra da Cemre Demirel'in şiddet uyguladığını itiraf ettiği bir mesajı yayınladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nilsu, "Cemre Demirel gibi tehlikeli bir insanın başkasına bunu yaşatmasını istemediğim için açıklama kararı aldım." ifadelerini kullandı.

CEMRE DEMİREL KİMDİR?

1989 doğumlu olan Cemre Demirel, sosyal medya fenomenidir. Mr. Sikkofield ismiyle tanınan Demirel, genç yaşta babasını kaybetti. Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim gören Demirel, lluminatı, HAARP ve Elon Musk gibi konularda yazılar yazdı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu