Youtube fenomeni Cemre Demirel'in, ismi bu seferde darp olayına karıştı. Nilsu isimli genç kadın, Cemre Demirel tarafından dayak yediğini söylerken, aralarında geçen konuşmaları sosyal medya üzerinden paylaştı. Cemre Demirel ile konuşmaları iddiaları doğrularken, Demirel'in savunması pes dedirtti.  

CEMRE DEMİREL'İN SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Ekran Haber'in haberine göre; Nilsu isimli genç kadın, sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz tarafından darp edildiğini söyledi. Sosyal medya hesabından Cemre Demirel ile mesajlarını paylaşan genç kız, "Cemre Demirel gibi tehlikeli bir insanın başkasına bunları yaşatmasın'' diyerek konuşmaları paylaşırken, Cemre Demirel'in, ''Kafam iyiyken sana bir kez vurdum'' sözleri pes dedirtti. 

Youtuber Cemre Demirelin Sevgilisinden Dayak Suclamasi Demirelin Savunmasi Pes Dedirtti 15Subat2024 3

'AYIK OLSAM ASLA YAPMAZDIM'

Dayak skandalı ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Cemre Demirel, "Ayık olsam asla yapmayacağım bir hataydı. Bu arada dövmedim sadece bir kere vurmuşum. Ben ona kendimde değilken istemeden zarar verdim. Ondan ayrılmak istememi kabullenmedi." dedi.

Youtuber Cemre Demirelin Sevgilisinden Dayak Suclamasi Demirelin Savunmasi Pes Dedirtti 15Subat2024 1

ESKİ VİDEOSU GÜNDEME GELDİ

Cemre Demirel tarafından darp edilen Nilsu'nun geçtiğimiz yıl paylaştığı video, sosyal medyada gündem oldu. Bir kız arkadaşı tarafından dayak yiyen Nilsu, oda arkadaşı tarafından taksiden atılmak istendiği öne sürüldü. Genç kadın, gündeme tekrar düşen video hakkında yorum yaparken, "Bu konu geçtiğimiz yıl yaşandı. Şimdi neden gündeme geldi bilmiyorum. Benim orada yaptığım sadece kendimi savunmaktı" dedi.

Youtuber Cemre Demirelin Sevgilisinden Dayak Suclamasi Demirelin Savunmasi Pes Dedirtti 15Subat2024 2

Editör: Hakan Mutlu