İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, partiden istifa etti. İstifanın ardından Yüksel Arslan kimdir? Neden İstifa etti? Gündemdeki konular arasında yerini aldı. Merak edilen Yüksel Arslan'ın hayatı ve kariyeri..

yüksel-arslan-kimdir-iyi-partiden-istifa-etti-milletvekil-adayı-5

YÜKSEL ARSLAN KİMDİR?

Yüksel Arslan kimdir? Sorusu gündemde yerini aldı. 1963 yılında Ankara'nın Beypazarı İlçesinde dünyaya gelen Arslan, Yükseköğrenimini Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü’nde Tıbbi Teknolog olarak tamamlamıştır. 

yüksel-arslan-kimdir-iyi-partiden-istifa-etti-milletvekil-adayı-4

Yüksel Arslan, 1981 yılında Sağlık Bakanlığı’nda Çevre Sağlık Teknisyeni olarak göreve başlamıştır. Öğretmenlik, Okul Müdür Muavinliği, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Bakanlık Müşavirliği gibi farklı görevlerde bulunmuştur.

yüksel-arslan-kimdir-iyi-partiden-istifa-etti-milletvekil-adayı-2

Evli ve 3 çocuk babası olan Arslan, 2019 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürütmüştür.

yüksel-arslan-kimdir-iyi-partiden-istifa-etti-milletvekil-adayı-1

Yüksel Arslan, AHİD, Ankaralılar Vakfı, Beypazarlılar Vakfı ve Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kademelerinde görev almaktadır. Aynı zamanda ASKİ Spor Kulübü Başkanıdır.

yüksel-arslan-kimdir-iyi-partiden-istifa-etti-milletvekil-adayı-3

YÜKSEL ARSLAN NEDEN İSTİFA ETTİ?

28. dönem İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı olmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden ayrıldı.

Editör: Nurseli Fırat