30 Kasım tarihinde İstanbul Avrasya Tüneli Aksaray sapağında meydana gelen kazada Yunus Emre Göçer isimli moto-kurye ağır yaralandı ve yaşam mücadelesini kaybetti. Ekranhaber'in duyurduğu kaza ile ilgili önemli ayrıntı ise kazayı yapan taraflardan birinin Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'du. Peki Yunus Emre Göçer kimdir? Yunus Emre Göçer evli miydi? Yunus Emre Göçer nereli? Yunus Emre Göçer hakkında detaylar haberimizde...

YUNUS EMRE GÖÇER KİMDİR?

Yunus Emre Göçer, İstanbul'da moto-kuryelik yaparak geçimini sağlıyordu. 30 Kasım'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı ve 6 günlük yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kazaya taraf olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'a yurtdışı çıkış yasağı getirildi. Yine Ekranhaber'in ulaştığı bilirkişi raporunda ise “2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ile 2918 Sayılı Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yer alan kusurlarından Madde 56/1-c, Madde 84/d ve Yönetmelik Madde 107 kurallarını ihlal ettiğinden bu kazanın meydana gelmesinde asli kusurlu olduğu” ifadeleri yer aldı.

Yunus Emre Göçer, 1'i engelli 2 çocuk babasıydı.

Editör: Halide Tonga