OnlyFans platformuna üye olan Merve Taşkın, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada çok konuşulan isimlerin başında geliyor! Bir dönem Türkiye'de mahkemelik olan ve kendine Avukat Feyza Altun'u tutan Taşkın, yaşanan olaylar sonrası dayanamadığını söylemişti. Aylık 100 bin dolar kazandığını duyuran Taşkın, Türkiye'de gördüğü baskılar nedeniyle Endonezya'da bir ada olan Bali'ye taşındığını söylemişti. Fenomen isim şimdi de, EkranHaber'in konuğu oldu. Okan Ateş ile görüşen Taşkın samimi açıklamalar yaptı.

MERVE TAŞKIN NEDEN TAŞINDI?

Bali'ye taşınma nedeni açıklayan Taşkın "Açıkçası hep gitmek istiyordum. Zaten kısa süreli tatillere de gidiyordum yurtdışına ama bu sefer temelli gitmek istedim. Bu kararı bir karar değildi aslında yıllardır aklımda olan bir şeydi" dedi. 

BALİ'DE NEREDE YAŞIYOR?

İstanbul'da olduğu dönem yalıda yaşadığını söyleyen Taşkın'a "bu sefer de mi yalıda yaşıyorsunuz" diye soruldu. Bunun üzerine Taşkın "Hayır, burada yalıda yaşamıyorum villada yaşıyorum" dedi. Villada yaşamak ile yalıda yaşamak arasında da çok bir fark olmadığını belirtti. 

merv

"MEDİTASYON YAPARAK İSTEKLERİME ULAŞIYORUM"

Merve Taşkın, Bali'de meditasyon ve yoga yaptığını ifade ederek; "Ben bir şey olsun istediğimde meditasyon yapıyorum 'olsun' diyorum ve oluyor" dedi. 

merve-tas

"SEVGİLİME ÇOK SADIĞIM"

Bir ilişkisi olduğunu açıklayan Taşkın, ilişki içinde çok sadık olduğunu ve çok kıskanç olduğunu söyleyerek samimi açıklamalarda bulundu. Fenomen isim ilişkisi hakkında " Erkek arkadaşım bana güveniyor, rahat hiçbir sorun yok yani ben de dürüst, sadık bir insanım. Hani olması gereken bu zaten yani güvenmesi ama ben de o kısım eksik. Ben, çok kıskanç bir insanım ve tap seviyede anormal derecede ve bunu düzeltmeye çalışıyorum. Bir şekilde düzelmiyor, belki ilerde düzelir" dedi. 
 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu