Kredi faizlerinin düşmesini bekleyenlere müjde! Maddi ihtiyaçlar için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, faiz oranını 0.99'a çekerek devlet destekli nakit kampanyasını başlatıyor. Bu kampanya ile düşük faiz oranlarıyla kredi almak mümkün olacak. İşte detaylar...

0.99 Faiz İle 3 Ay Ertelemeli Kredi 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 0.99 faiz oranı ile devlet destekli nakit kampanyasını başlatıyor. Bu kampanya ile maddi ihtiyaçları karşılamak isteyenler için düşük faiz oranlarıyla kredi almak mümkün olacak. Ziraat, Vakıf ve Halkbank müşterileri için kaçırılmayacak kampanya fırsatı, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkesi kapsıyor. 0.99 faiz oranlarıyla sunulan bu kredi fırsatı ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

ihtiyaç-kredisi-faiz-oranları

Kampanya, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla sunulacak. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olanlar, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 12 ay vadeli 0.99 faizli ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için daha önce kredi kullanmış olmanız ve ödemelerinizi düzenli olarak yapmış olmanız gerekmektedir. Kampanya dahilinde verilecek olan nakit kredi ödemeleri, başvurunun aynı gün içerisinde sonuçlandırılmasının ardından vatandaşlara yapılacak.

vakıfbank-kredi-fırsatı

VAKIFBANK'tan 100.000 TL'lik 3 Ay Ertelemeli Kredi Fırsatı

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için, Vakıfbank, 3 ay ödeme derdi olmadan 100.000 TL'lik kredi fırsatı sunuyor. Vakıfbank'tan müşterilerine özel 3 ay ertelemeli kredi kampanyası, 100 TL'ye kadar olan kredi ihtiyaçları için geçerli olacak. Başvuru yapmak isteyenler şubelere kimlik kartlarıyla giderek işlemlerini tamamlayabilir. Başvurusu onaylanan müşteriler kredi tutarı aynı gün içinde hesaplara yatırılarak hızlı bir şekilde kullanılabilir. Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden de baişvuru yapılabilecek. Yıl sonuna kadar geçerli kredi kampanyasında bankkart sahipleri ve Vakıfbank müşterileri 100 bin TL'ye kadar kredi çekebilecek. Ödemeler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak düzenlenirken müşterilere finansal rahatlık sağlanması amaçlanıyor.