20:31 Gündem

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 6 gün önce bir bahçede görüldüğü ve fotoğrafı çekildiği iddia edilen piton yılanı korkuya neden oldu. Piton, tüm çalışmalara rağmen bulanamadı.

19:49 Gündem

Zeytinburnu'nda evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip bu anları sosyal medya hesabında paylaşan şüpheli yakalandı.

19:37 Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı'nca 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvurular, 20 ve 31 Mayıs tarihlerinde elektronik ortamda

19:07 Spor

Sarı-lacivertlilerin performansı ve karakteriyle öne çıkan başarılı oyuncusu, Avrupa’daki başat takımların radarında bulunuyor. Son çıkan bir habere göre İngiliz devi Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için 35 milyon avro ödemeye hazır

18:29 Dünya

ABD'de bir çocuk, baharatlı tortilla cipsi yedikten sonra hayatını kaybetti. Çocuğun, acı biberlerin aktif bileşeni olan kapsaisin maddesini yüksek seviyede tüketmesi sonucu aniden kalbinin durduğu belirlendi.

17:58 Asayiş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde özel harekat tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 'torbacı' diye tabir edilen 15 sokak satıcısı yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 14'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17:50 Trend

17 Mayıs son depremler, AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler araştırılıyor. Deprem mi oldu? 17 Mayıs bugün deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listelerini paylaşıyor. İşte Son dakika AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi..

17:12 Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın af kararıyla 28 Şubat davası hükümlüleri bugün tahliye edildi ama zihniyet kendini unutturmuyor. ABD ve İngiltere gibi çoğu ülkede mahkemelerde başörtülü kadın yargıçlar görev yaparken; utanç verici olay Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yaşandı. Erkek avukat, başörtüsünden ötürü kadın hakimler için "reddihakim" talebinde bulundu. İnsanlıktan utandıran avukat, mahkeme heyeti tarafından baroya şikayet edildi.

17:01 Gündem

Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 18'i tutuklu, 108 sanığın yargılandığı 6-8 ekim olayları davasında dün tahliye edilen Gültan Kışanak, Diyarbakır’a geldi. 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, “Yüreğimiz buruk. Çünkü yoldaşlarımız hala içeride ama biz özgür, demokratik bir gelecek için, elbette ki bugün dünden daha fazla örgütlü, inançlı bir şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

17:00 Trend

Burhanettin Duran Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar sonrası, Burhanettin Duran'ın hayatı ve biyografisi gündemde yerini aldı. Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir, kaç yaşında, nereli? Burhanettin Duran hangi görevlerde bulundu? İşte merak edilen soruların yanıtları..