09:26 Gündem

Erzincan’da gece saat 01.30’da meydana gelen depremde herhangi bir can ve mal kaybı rapor edilmedi. Depremde yaralı da bulunmuyor.

09:12 Asayiş

Narkoçelik-14 operasyonu kapsamında 42 ilde düzenlenen operasyonda 321 zehir taciri yakalandı. 322 kilogram uyuşturucu maddenin ve 135 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği operasyonun ayrıntıları veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından görüntüleri de paylaştı.

00:34 Spor

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 33. haftasında lider Real Madrid, Arda Güler'in golüyle deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup etti.

00:14 Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan seviyesiz açıklamaları, soykırım suçu işleyen işgalci İsrail Hükümetinin çocuk, kadın demeden yaptığı katliamları gizleyemeyecektir" dedi.

9 saat önce Dünya

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, Ukrayna'ya F-16 savaş uçaklarını yıl bitmeden göndereceklerini duyurdu.

9 saat önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapması planlanan ziyareti ertelendi.

9 saat önce Yaşam

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, mahkemenin imar planının iptaline karar verilmesi sebebiyle yeni bir düzenleme yapılana dek teleferik işletmesinin süresiz olarak kapatıldığını açıkladı.

10 saat önce Yaşam

Hatay'ın Defne ilçesinde, ölen sahipsiz bir köpekte kuduz tespit edilmesi üzerine, 2 mahalle karantinaya alındı.

10 saat önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi. Sarı kırmızılılar üst üste 15. galibiyetini aldı ve Süper Lig'de bir sezonda üst üste en çok galibiyet takım oldu.

11 saat önce Dünya

Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı 3. Charles'ın gördüğü kanser tedavisinin ardından gelecek hafta görevine geri döneceğini duyurdu.