01:33 Gündem

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 11 şüpheliden 2'sine ev hapsi verildi, diğerleri serbest bırakıldı.

00:56 Gündem

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin vurulduğunu açıkladı.

00:49 Yaşam

İstanbul Fatih'te iddiaya göre dengesini kaybederek raylara düşen şahıs, tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti.

00:03 Genel
6 saat önce Gündem

İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin şüphelilerden aralarında İZSU'nun eski ve yeni genel müdürleri ile Gdz Elektrik Genel Müdürü'nün de bulunduğu 8'i tutuklama, 2'si yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol şartı talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

9 saat önce Yaşam

Ankara'da, asansörde mahsur kalan Beren Su Bolat'ın (13), itfaiye ekibinin kurtarma çalışması sırasında asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili itfaiye personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Beren Su, asansörden indiği sırada kendisini tutması gereken itfaiye görevlisinin elinde termos olduğu ortaya çıktı. Bu ana ilişkin fotoğraf, soruşturma dosyasına girdi.

11 saat önce Yaşam

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Uğur Tarak (35), tartıştığı eşi Cansu Tarak'ı (35) bıçaklayarak öldürdü. Uğur Tarak'ın olaydan kısa bir süre önce yaptığı paylaşım ise kan dondurdu.

11 saat önce Polemik / Kulis

Gezi Davası hükümlüsü Osman Kavala'yı ziyaret etme talebi tartışmalara neden olan AK Partili Tuğrul Türkeş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u sert bir şekilde eleştirdi. Türkeş, "Başvuruyu tarafsız bir şekilde yönetmesi gerekirken tam tersine dosyayı sümen altı etmeye yönelik açıklama, değerlendirme yapma cihetine gitmiştir. Kanaatimce bu, doğru bir yaklaşım değildir" ifadelerini kullandı.

11 saat önce Magazin

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, geçtiğimiz hafta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Annesini toprağa veren Akın Akınözü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

11 saat önce Gündem

26 Temmuz TV yayın akışı araştırılıyor. Bugün televizyonda neler var? 2024 Paris Olimpiyatları saat kaçta, hangi kanalda? Evlerinde ya da iş yerlerinde televizyonun keyfini çıkarmak isteyenler, bugün hangi programlar, hangi diziler,filmler var? diye merak ediyor. Yerli ve yabancı çeşit çeşit filmler izleyici ile buluşuyor. İşte 26 Temmuz ATV, TRT1, Star TV, Now TV, Kanal D, TV8, Show TV, TRT Spor yayın akışı..