Düzce'de, Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine ya da tatil yerlerine gitmek üzere yollara çıkan sürücüler için motokurye Resul Gür'den ilginç bir uyarı geldi. Yüzüne maske takarak ve eline tırpan alarak TEM Otoyolu'nda polis denetimlerine eşlik eden Resul Gür, "Emniyet kemerini tak, yavaş git" yazılı pankartıyla sürücüleri dikkatli olmaya davet etti.

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (2)

DÜZCE'DE TRAFİK YOĞUNLUĞU VE DENETİMLER

Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatili sebebiyle Düzce'de, Avrupa-Anadolu karayolu geçişinde yoğunluk yaşanıyor. Bu durum üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini artırarak sürücülerin güvenliğini sağlamaya çalışıyor.

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (3)

SÜRÜCÜLERE FARKINDALIK MESAJI

Resul Gür, trafikte yaşanan olumsuzluklar ve kazalar sebebiyle bu farkındalık çalışmasını gerçekleştirdiğini belirtiyor. Kendisi ve meslektaşlarının trafik kazalarından etkilendiğini, hatta arkadaşlarını bu kazalarda kaybettiğini ifade ediyor. Resul Gür'ün bu sıra dışı uyarısı, vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (4)

BAYRAMDA TRAFİK GÜVENLİĞİ VURGUSU

Resul Gür'ün bu çabası, sürücülerin bayram tatilinde yollarda daha dikkatli olmaları gerektiğine dair önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor. Resul Gür, bayramın acı olaylara dönüşmemesi için bu dikkat çekici yöntemi seçerek, hem sürücülere hem de genel kamuoyuna önemli bir mesaj veriyor.

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (5)

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (6)

Duzce Azrail Kostum Uyari 07042024 Iha (7)

Editör: Mevlüt Peker