TEM Haberleri

TEM haberleri ve güncel TEM gelişmeleri, TEM ile ilgili tüm video, TEM fotoğrafları ve TEM haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Gündem

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde 3 otomobil çarpıştı! Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Asayiş

TEM'de meydana gelen ve bir taksi sürücüsünün neden olduğu zincirleme kaza, taksiye çarpan ikinci aracın kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşam

Yüzüne maske takıp, eline tırpan alan motokurye, TEM'de sürücüleri dikkatli seyretmeleri ve yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Eylemini gönüllü olarak gerçekleştiren...

Asayiş

TEM’de yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması sonucu 1'i ağır 17 kişi yaralandı. Yaralılara müdahale havadan görüntülendi.

Asayiş

İstanbul Büyükçekmece'de, TEM otoyolunda hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Gündem

Ankara'da kızlarının nikah törenine katıldıktan sonra Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda otobüsten inen 5 kişi, karşıdan karşıya geçtikleri sırada bir...

Gündem

İstanbul'da kan donduran bir kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce refüje daha sonra da yoldan karşıya geçmeye çalışan...

Gündem

Terörle Mücadele Ekipleri (TEM) İstanbul Esenyurt'ta bulunan DEM Parti binasına baskın düzenledi. Terör propagandası yapan iki kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Bursa'da DEAŞ terör örgütüne yönelik bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 7 yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş

TEM Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde 26 aracın karıştığı kazada 2'si ağır 13 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.