Trendyol Süper Lig’in 37. haftası futbol severler için büyük bir heyecanla geliyor. Özellikle 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, haftanın en çok beklenen mücadelesi olarak öne çıkıyor. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) belirlediği maç programına göre, haftanın diğer karşılaşmaları da futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

37. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI AÇIKLANDI

17 Mayıs Cuma günü başlayacak olan lig maratonu, İstanbulspor ve EMS Yapı Sivasspor arasındaki mücadele ile start alacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak bu karşılaşmayı, saat 20.00’de Bitexen Antalyaspor ve Yukatel Adana Demirspor'un Corendon Airlines Park Antalya'da yapacağı maç takip edecek.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ TAM BİR FUTBOL ŞÖLENİ

18 Mayıs Cumartesi günü ise Beşiktaş ve Atakaş Hatayspor, Tüpraş Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Aynı gün ve aynı saatte, MKE Ankaragücü ile Siltaş Yapı Pendikspor Eryaman Stadyumu'nda, Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa Çaykur Didi Stadyumu'nda, Yılport Samsunspor ile Corendon Alanyaspor Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda, Gaziantep FK ile VavaCars Fatih Karagümrük Kalyon Stadyumu'nda, RAMS Başakşehir ile Trabzonspor Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ve Mondihome Kayserispor ile TÜMOSAN Konyaspor RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

DERBİ GÜNÜ: GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI İLE KAPANIŞ

Haftanın kapanışı ise 19 Mayıs Pazar günü RAMS Park’ta, saat 19.00’da başlayacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile yapılacak. Bu kritik maç, hem puan tablosunu hem de taraftarların nabzını yükseltecek. Tüm maçlar, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmaya adayken, TFF'nin düzenlediği programla birlikte takımların sıralama mücadelesi de kızışacak.