Trendyol Süper Lig Haberleri

Trendyol Süper Lig haberleri ve güncel Trendyol Süper Lig gelişmeleri, Trendyol Süper Lig ile ilgili tüm video, Trendyol Süper Lig fotoğrafları ve Trendyol Süper Lig haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında, Bitexen Antalyaspor ile Siltaş Yapı Pendikspor takımları Antalya'da karşılaştı. Mücadele Siltaş Yapı Pendikspor'un 2-1 üstünlüğü...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Fenerbahçe, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşılaştı. Karşılaşma 0-0 berabere bitti.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Spor

Galatasaray, Sivasspor galibiyetiyle Süper Lig’de puanını 96’ya çıkardı ve lig tarihinde en fazla puan toplama rekorunu kırdı.

Spor

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Hatayspor'u ağırladı. Karşılaşma, 1-1 eşitlikle sona erdi.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, rakibini 6-1 mağlup etti.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü, Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmada, Ankaragücü ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük sahasında Bitexen Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü arasında oynanan maç 2-2 berabere bitti.