Avukat Sertaç Hayta, müvekkiline ait Tarsus ilçesi Kızılmurat Mahallesi'ndeki iş yerinin kiracısı N.B.'ye tahliye kararı bildirmek için icra memurlarıyla iş yerine gitti.

DARP RAPORU ALDI!

İş yerinin 10 gün içinde  boşaltılması gerektiğini bildiren Hayta, arsaya el koyduğu öne sürülen H.K.'nin sözlü ve fiziki  saldırısına maruz kaldı. Aldığı kafa  darbesi ile yaralanan Hayta, hastaneye  giderek darp  raporu aldı.

KÜFÜRLER VE TEHTİDLER ETMEYE BAŞLADI!

Hayta, H.K.'dan şikayetçi oldu. Hayta, "Tahliye taahhütname süresi gelince tahliye sürecini başlattık. Tarsus İcra Müdürlüğü’nde görevli memurlarla birlikte bu iş yerine polis eşliğinde geldik. Ben iş yerinde H.K. isimli șahıs ile görüştüm ve şahsa durumu anlattım, 10 gün süresi olduğunu ve bu iş yerini 10 gün içinde boşaltmasını söyledim, bunun üzerine H.K bana hitaben küfürler ve tehditler etmeye başladı. Daha sonra yanıma gelerek burun ve dudak bölgeme  kafa attı, daha sonra ben yere düştüm, polis araya girdi ve şahsı etkisiz hale getirdiler. Olay ile ilgili olarak beni darp eden, tehdit, hakaret eden H.K. hakkında şikayetçi oldum” dedi.

Editör: TE Bilisim