Ayvalık Haberleri

Ayvalık haberleri ve güncel Ayvalık gelişmeleri, Ayvalık ile ilgili tüm video, Ayvalık fotoğrafları ve Ayvalık haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Trend

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsü çarpıştı. Feci kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.

Asayiş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışırken adada mahsur kalan 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Asayiş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 32'si Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen, lastik botlardaki 80 düzensiz göçmen yakalandı.

Asayiş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında 43 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Asayiş

Ayvalık açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 39 düzensiz göçmen yakalandı.

Asayiş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmek isteyen 81 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Gündem

Yunan unsurlarınca botları patlatılan 45 düzensiz göçmen daha ölüme itildi. Balıkesir Ayvalık'ta Türk karasularına geri itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı.

Asayiş

Balıkesir’in Edremit Körfezi’ndeki Edremit, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda, 143 düzensiz göçmen yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmek...