Sağanak Haberleri

sağanak haberleri ve güncel sağanak gelişmeleri, sağanak ile ilgili tüm video, sağanak fotoğrafları ve sağanak haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Yaşam

Ankara Valiliği yarın kent genelinde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle uyarıda bulundu.

Yaşam

Ankara Valiliği, il genelinde yarından itibaren kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları hususunda uyardı.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtına ve yağışa karşı vatandaşları uyardı.

Gündem

İstanbul'da yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu. Kentte yarın beklenen günün en yüksek sıcaklık değeri...

Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Gündem

Bayram heyecanı tüm yurtta devam ederken Meteoroloji, arife gününde 15 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yurdun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, farklı bölgeler için sağanak, gök gürültülü sağanak, karla karışık yağmur, kuvvetli yağış uyarılarında bulundu.

Gündem

Ankara Valiliği, yarın kent genelinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmasına karşı uyardı.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğünden 4 il için sağanak yağmur ve kar yağışı...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının son değerlendirme ve tahminleri ışığında, Türkiye genelinde hava durumuyla ilgili detaylar açıklandı.

Gündem

Isparta'nın Aksu ilçesinde etkili olan sağanağın yol açtığı taşkın nedeniyle bazı tarım arazilerini su bastı.