VAR kayıtları Haberleri

VAR kayıtları haberleri ve güncel VAR kayıtları gelişmeleri, VAR kayıtları ile ilgili tüm video, VAR kayıtları fotoğrafları ve VAR kayıtları haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 30'uncu haftasında sahada inceleme yapılan pozisyonların VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yayınlandı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında oynanan maçların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 26. haftasından itibaren VAR kayıtlarının kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşma kararı aldı. Kararın hakem kararlarına dair tartışmaların azaltılması ve futbolda şeffaflığın...