Son yıllarda yüksek enflasyon nedeniyle İstanbul’da kira fiyatları ayyuka çıkarken bazı fırsatçılar, ‘bu zamana kadar duyduğunuz tüm kiralık ilanlarını unutabilirsiniz” dedirten bir skandala imza attı.

“GÖL MANZARALI”

Avcılar’da göl manzaralı, mutfaklı, banyolu denilerek pazarlamaya çalışan emlakçı, eski bir taksi durağını ‘kiralık ev’ olarak ilana koydu.

DURAĞA 3 BİN LİRA İSTİYOR!

Daha önce taksi durağı olarak kullanıldıktan sonra yıllardır boş olarak duran 45 metrekarelik kapalı alan bir emlak sitesinde kiralık olarak ilanına çıkıldı. Tek göz olan taksi durağı için istenen kira fiyatının ise 3 bin lira olduğu görüldü. İlanı görenler gözlerine inanamazken durağın ev olarak kullanıma gayet uygun olduğunu iddia eden emlakçı ise, mutfak ve banyosunun da olduğunu söyledi.

"MUSLUK VAR, TUVALETİ VAR..."

Musluk ve tuvaletinin de olduğunu belirten pişkin emlakçı, duş da takılabileceğini söylediği ilana koyduğu kiralık yer için bir de zam yaptı. Daha önce 2 bin 800 lira olduğunu belirten emlakçı, 200 lira da pazarlık payı bıraktığını belirttiği taksi durağı için istediği kiranın 3 bin lira olduğunu ifade etti.

Emlakçının pes dedirten söz konusu o ilanı daha sonra ise yayından kaldırdığı görüldü.

Editör: TE Bilisim