Fransa’da yaşanan skandal, Türk aileyi perişan etti. 15 yaşında çocuk, güle oynaya, kahkahalarla girdiği ameliyatta komalık oldu.

PARİS'TE SAĞLIK SKANDALI!

Paris’te yaşayan Güneş ailesi, Avrupa'nın göbeğinde yaşanan sağlık skandalıyla sarsıldı. İddiaya göre, 4 gün önce trafik kazası geçiren Kadir Efe Güneş’in bu kazada bacağı kırıldığı için hastaneye kaldırıldı.  

SADECE BACAĞI KIRIKTI! KOMAYA GİRDİ

Kazadan sonra kaldırıldığı hastanede oğlunun sadece bacağındaki kırık için ameliyata alındığını belirten anne Gamze Güneş, oğlunun kırık için girdiği ameliyattan çıkamadığını ve oğlunun 4 gündür komada olduğunu söyledi.

YANLIŞ İLAÇ KULLANILDI İDDİASI!

Oğlunun ölüme terk edildiğini belirten acılı annenin iddiasına göre, yanlış ilaç kullanıldığı için beyin ölümü gerçekleşen Kadir Efe, artık cihaza bağlı bir şekilde yaşıyor.

“OĞLUMU ÖLÜME TERK ETTİLER”

Ameliyatın 2 saat süreceğini söylediklerine belirten anne Güneş, çarpıcı iddiada bulunduğu açıklamasında “3 saat geçti, 4 saat geçti, 5 saat geçti, yok benim oğlum. ‘Uyanmıyor’ dediler. Benim çocuğumu ölüme terk ettiler. Hiçbir şeyi yoktu. Rapor istiyoruz vermiyorlar bize. Sadece bir doktor yazmış ‘beyin ölümü gerçekleşiyor’ diye.” İfadelerini kullandı.

ACILI AİLENİN TEK UMUDU TÜRKİYE!

Gözünde yaş tükenen anne Gamze Güneş, “Benim çocuğum şu an yaşıyor, nefes alıyor. Her şeyi güzel, ben biliyorum oğlum beni duyuyor. Türkiye’de iyileşecek benim oğlum.” Diyerek Türkiye'den uzanacak yardım elini bekliyor.

Editör: TE Bilisim