Manken Gizem Akbaş, 2021 yılında Mücahit İsmail Ayta ile sevgiliydi. İlişkinin 7. ayında aldatıldığını öğrenen Akbaş’ın ayrılma kararı aldı. Ama saplantılı aşığı ünlü mankenin peşini bırakmadı.

GECE KULÜBÜNDE ESKİ SEVGİLİ DEHŞETİ!

Genç manken Kuruçeşme’deki bir gece kulübünde eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta tarafından tekme tokat dövüldü. Akbaş'ın burnunun kırıldığı saldırıyı, güvenlik kameraları görüntüledi. Olayın ardından yakalanan saldırgan, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YÜZÜNÜ YUMRUKLADI, KARNINI TEKMELEDİ

Manken Gizem Akbaş’ı gece kulübünde kıstırarak saçından tutup yüzünü yumruklayan, karnını tekmeleyip bayıltana kadar döven sanık hakkında mütalaa tamamlandı. Savcı öldüresiye dayak için ‘basit yaralama’ diyerek iddianamede zorba için sadece 1 yıl ceza istedi.

MANKEN GİZEM AKBAŞ ŞAŞKIN

Savcının talep ettiği ceza Gizem Akbaş’ı şoke etti. Öldüresiye dayak yediğini belirten Akbaş, konu hakkında yaptığı açıklamada “Beni öldüresiye dövüyor yerde sürüklüyor bir yandan tutuyor vuruyor. Bu nasıl cani bir his, bu neyin hıncı neyin öfkesi?” dedi.

KAN DONDURAN SALDIRI 'BASİT YARALAMA'YMIŞ!

Eski sevgilisinin iddialarına yönelik de konuşan Akbaş, “Ben ondan para istiyormuşum, küfür ediyormuşum böyle bir şey yok. Ben sürekli uzaklaştırma çıkarıyorum. Öldüresiye dövdü, gözümü hastanede açtım. Tanımı basit yaralama. Burnumdaki kırığı tespit edemedikleri için ve ölmediğim için basit yaralama diye geçiyor ama basit değil. Uyurken sıçrıyorum, biri dokununca tedirgin oluyorum, korkuyorum, takip ediliyormuşum korkusu var” diye konuştu.

AKBAŞ: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Savcının öldüresiye dayak görüntülerine rağmen sanık hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemesine sitem eden Akbaş, travmayı atlatamadığını belirterek hukuk mücadelesine devam edeceğini söyledi:

“Ağır bir manevi yaralama. Tedirginim dışarda gezince arkama bakıyorum. Birini gördüğümde acaba o mu diyorum. Travmasını hala yaşıyorum. Bu psikolojik baskılara boyun eğmeyeceğim. Cezasını almasını istiyorum”

Editör: TE Bilisim