Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı aşarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olmaya hak kazandı.

MUHARREM İNCE, KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

İnce, aday olmaya hak kazanmasının ardından partisinin Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen "Kılıçdaroğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna İnce, "Bir gazeteci yazmış, görüşmeler varmış... Tamamen palavra. Benimle iletişim kuran olmadı. Görüşme talebi olmadı. Nokta." şeklinde cevap verdi.

‘KOLTUK DERDİNE DÜŞEN DEMOKRASİDEN BAHSETMESİN’

Kendisine ‘özveride bulunma’ çağrısı yapan 107 CHP’linin çağrısına ilişkin 'anlamlı fakat samimi değil' diyen İnce, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"O çağrıyı bana değil Genel Başkanlarına yapmalılar. Arkadaşlar CHP'nin tüzüğü antidemokratikleştirilirken siz ne yaptınız? Sesinizi çıkardınız mı? Saraya giden CHP'li yalanını ortaya attıklarında ne yaptınız? Gıkını bile çıkarmayanlar, koltuk derdine düşenler bugün bana demokrasiden bahsedemezler. Geçmişteki tavırlarını hatırlatırım onlara. Siz benim arkadaşımsınız, beraber çalıştık. Birinizden bir tepki görmedim. Bu yüzden çok inandırıcı gelmiyorlar bana."

Editör: TE Bilisim