Ekran Haber'in özel haberine göre; mağdur kadın kendisinin kandırıldığını, evliliğinin ilk yıllarında her şeyin normal olduğunu daha sonra ise eve sürekli dövizler geldiğini söyledi. Bir türlü boşanamayan kadın, "Kocam kara para aklıyor" diyerek ihbarda bulundu. 

TANINMAMAK İÇİN MİDE AMELİYATI OLDU

İranlı eşinden bir türlü boşanamayan kadın, kızıyla tehdit edildiğini söyledi. Kocasının "Kuyumcuyum, Kapalı Çarşı'da ofisim var, Dubaili bir iş adamıyım." diyerek milleti dolandırdığını ifade etti. Ayrıca adamın binbir kılığa girdiğini belirterek şunları anlattı: "Kendisi 150 kiloydu, Mısır vatandaşını dolandıyor, 8-9 milyon dolar kadar. Tanınmamak için mide ameliyatı oluyor. Şu an kaçak. Eşi olarak ihbar ettiğim halde hiçbir şey olmadı."

"BENİM ÜLKEMDE KARA PARA AKLAMASINI İSTEMİYORUM"

İlk yıllarda her şeyin normal olduğunu ifade eden kadın, eve girip çıkan parayı görünce şaştı kaldı. "Para Bitcoin üzerinden geldi. Ben bu adamın benim ülkemde kara para aklamasını istemiyorum." diyerek isyan eden kadın,  "Bana birden saldırmaya başladı. Benim kimliğimi, kızımın pasaoportunu alıp kaçtı." dedi. Ayrıca "Beni ondan kurtarın" diyerek yetkililere seslendi.