Cinsel ilişki fantezileri sırasında yaşanılan kazalar sık sık gündeme gelirken, bu fantezilerin sonu bazı durumlarda ciddi sonuçlarla son bulabiliyor. Cinsel yaşantısında sürekli olarak farklılık arayan o çiftten ilginç bir fantezi geldi.

Cinsel ilişkiyi zirveye yaşamak isteyen çift paraşütte seks yapmak isteyince olanlar oldu. Havada başlayan cinsel ilişkinin sonu acilde biterken, çiftçin cinsel birlikteliklerine ilişkin açıklamaları adeta ağızları açık bıraktı...

BURNUNDAN KAN GELDİĞİNİ FARK ETTİ

Paraşüt ile havadayken cinsel ilişkiye giren çift birbirine dolanırken, çiftlerden birinin paraşütü bir süre açılmadı ve havada büyük bir mücadele içerisine girdi. Paraşütü açılamayan kişi havada mücadele etmesinin ardından karaya bir şekilde indiğinde burnundan kan geldiğini fark etti.

'BU ADRENALİN ÇOK İYİYDİ'

Apar topar acile koşmalarının ardından röntgen sonrasında burnunun kırıldığı tespit edildi. Yaşanılan olay sonrasında çift şu sözleri kullandı:

"Ben bir adrenalin bağımlısıyım eşim Leslie de öyle. Cinsel hayatımız gördüğünüz gibi oldukça hareketli. İlginç şeyler denemeyi seviyoruz. Burnumun nasıl kırıldığını bilmiyorum ama bu adrenalin çok iyiydi."

'SEKS KONUSUNDA ÇOK AKTİFİM'

Leslie ise, "Onu yerde gördüğümde, ilk önce öldüğünü düşündüm. Kanamasını durdurmak için burnuna birkaç tampon koyduk ve hemen hastaneye koştuk. Bunu bir burun kırığı ile atlattığımıza seviniyorum. Daha da kötü olabilirdi. Seks konusunda çok ama çok aktifim. Seks yapmayı denemenin birçok farklı yolunu buluyorum'' dedi.

OLAY ANI CANLANDIRILDI

Geçen günlerde gerçekleşen bu olayın canlandırma çekimleri yapıldı ve TLC'Nin Sex Sent Me to the ER (Beni Acillik Eden Seks) adındaki reality şovda yayınlandı.

Editör: TE Bilisim