Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre; Antalya İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

JANDARMADAN HIRSIZ AVI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü JASAT Kısım Amirliği, Konyaaltı ve Kepez İlçe Jandarma Karakol Komutanlıkları Konyaaltı ilçesinde yaşanan faili meçhul 13 hırsızlık olayının çözülmesi ve şüphelilerin yakalanması için harekete geçti.

HIRSIZLAR HAPSİ BOYLADI

Yapılan çalışmalar sonucunda düğmeye basan ekipler, 8 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenledi. Operasyonda, K.A., A.A., T.A., V.K., E.C., N.A., Ş.T. ve Z.T. isimli 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda 4 adet beyaz eşya, 11 adet elektronik ev eşyası, 73 adet muhtelif ev eşyası, 750 litre motorin, 4 adet akü ve 250 gram metanfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.  

Editör: TE Bilisim