Olay, merkez Osmangazi ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Harran Sokak üzerinde bulunan Hasan Yılmaz’a ait 2 katlı binanın deposuna tanımadıkları bir kişinin girdiğini gören mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine ihbar etti.

Hırsızlık şüphelisi uyuyor numarası yaptı, polisi görünce Ben neredeyim dedi

PENCEREDE HASAR VARDI

Bölgede inceleme yapan ekipler kilitli durumdaki depo kapısının pencere kısmında hasar olduğunu tespit etti. 2 katlı binanın sahibi Hasan Yılmaz’ı uyandırarak bilgilendiren ekipler, daha kapsamlı bir araştırma yapmak adına deponun kapısını anahtar ile açtı.

'BEN NEREDEYİM?'

Depoda inceleme yapan ekipler, kolilerin bulunduğu bölümde şüpheli Abdulkadir Y.’nin yattığını gördü. Kendisini kaldırmaya çalışan polis ekiplerine direnen şüpheli uyuma numarası yaptı. Bir süre sonra ayağa kaldırılan Abdulkadir Y., polis ekiplerine “Ben neredeyim?” dedi.

'İÇERİ GİRDİĞİMDE UYUYORDUM'

Şaşkınlığını gizleyemeyen ev sahibi Yılmaz ise deposunda yatan şüpheliyi görünce “Nasıl girmiş bu buraya.” diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan şüpheli polisin olay yerindeki sorgusunda “Kafam güzeldi, içeri girdiğimde uyuyordum.” açıklamasında bulundu.

Hırsızlık şüphelisi uyuyor numarası yaptı, polisi görünce Ben neredeyim dedi

Polis merkezine götürülen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim