İstanbul Bağcılar'da iddiaya göre, bir site inşaatında çalışan işçiler molozları aşağıya attı. Oradan geçen vatandaşlar da yaşanılan bu olaya büyük tepki gösterdi. 

GÖRENLER ŞOKE OLDU

İddiaya göre 20 katlı bir sitenin inşaatından işçiler tarafından aşağıya mermer, tuğla, beton ve kartonpiyer atıldı. Çevredeki vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken, yoldan geçen çocuklar, yayalar ve araçlar açık hedefti.

MAHALLEDE ''MOLOZ'' İSYANI!

Mahalleli yaşanılan bu duruma isyan ederken, '' İnşaat başladığından beri buradan sürekli moloz atıyorlar. Korkuyoruz, çocuklarımızı sokağa salamıyoruz. Arabalarımızın üzerlerine falan geliyor, çok tehlikeli çocukların üzerine de gelebilir'' dedi.

Öte yandan iddiaları sormaya gelen ekipler ile inşaat işçileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı öğrenildi. Gerginliğin ardından olay yerine gelen yetkili ise iddiaları doğruladı. Gelen yetkili kontrolsüz çöp atımı olduğunu savunarak, ''Yanlış bir şey yapılmış doğrudur. O konuda bir şey demiyorum, haklısınız. Kontrolsüz bir çöp atımı olmuştur ama bundan sonraki aşamada inşallah olmayacaktır'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim