Ekran Haber'in edindiği bilgiye göre, Ünlü sanatçı Funda Arar, memleketi Van'da on binlerle buluştu. Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinde Funda Arar, birbirinden güzel şarkılarını hemşehrileri için seslendirdi. Arar, yaklaşık 2 saat üsren konserin ardından organizasyonda emeği geçen Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

20 BİN KİŞİ KATILDI

Van Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz konserlerinin ilkinde Funda Arar sahne aldı. Tarihi Van Kalesinde bulunan Kültür Parkta sahne alan Funda Arar 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Her yaştan müzikseverin katıldığı konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Arar'a coşkulu kalabalık da eşlik etti.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Yaklaşık iki saat sahne performansı sergileyen Funda Arar, memleketi Van’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçen Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konseri sonuna kadar izleyen Vali Ozan Balcı, Funda Arar'a çiçek verdi. Vali Ozan Balcı, Funda Arar'ı baba ocağında ağırlamaktan  büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, alanı dolduran kalabalığa da teşekkür etti.

Vali Balcı, Van'ın artık kötü olaylarla değil, sanatla, kültürle anılmasını arzu ettiklerini ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim