Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajı yayınladı. Yeni yıl mesajında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teftiş kararını değerlendiren Bahçeli, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin teftiş, tetkik ve tahkikatına yetkili mercii bellidir. Şayet iddiaların aslı astarı yoksa mesele de yoktur. Fakat terör örgütleriyle irtibatlı olanların belediyede istihdam edilmeleri sağlanmışsa bunun hesabını sormak devlet ve hukuk itibarıdır" dedi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılına dikkat çeken Bahçeli, Türkiye'nin önünde engel olmak isteyenlerin 2021'de olduğu gibi 2022'de de kaybedeceğini söyledi.

'TÜRK MİLLETİ BU OYUNA DÜŞMEYECEK'

2023'e vurgu yapan Bahçeli, şunları söyledi:

"2022 yılında zilletin yeni oyunları dış destekle ortaya çıkacak olsa da, Türk milleti bu oyuna düşmeyecek, milli birlik ve diriliş ruhu ayağa kalkarak ülkesine, bayrağına, bağımsızlığına, vatanına sahip çıkacaktır.

'KORONA' MESAJI

Yeni yılda korona salgınından kurtulmamız, ekonomik normalleşmenin taban bulması; huzur, barış, güven ve istikrarımızın kökleşmesi, terörün ve bölücülüğün kökünün kazınması Allah’tan dileğimdir.

Bu düşüncelerle aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin yeni yılını muhabbetle kutluyor; ahir ve akıbetimizin hayır olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

'GELECEK TÜRK MİLLETİNİNDİR'

Pergelin çivili ayağı başkent Ankara’da olmak kaydıyla, Türkiye’nin hem bölgesinde hem de dünyada pırıl pırıl parlayan, istikrarlı, güvenli, güvenilir ve çok daha gelişmiş bir ülke olacağına da yürekten inanıyorum. Gelecek Türk milletinindir. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti’dir

'2022'DE DE RAHAT DURMAYACAKLAR'

2022 yılı aynı zamanda Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünün son istasyonu, bir önceki eşiği ve etabıdır. Tıpkı 2021’de olduğu gibi, Türkiye’nin büyüme, kalkınma, yükselme ve kronik sorunlarından kurtulma iradesini baltalamak için tetikte bekleyen, teyakkuz halinde olan çevreler 2022 yılında da rahat durmayacaklardır.

Çünkü 2023 hedefleri iç ve dış çıkar gruplarını, melanete ve meskenete düşmüş siyasi anlayışları bir yanda tedirgin ederken diğer yanda da korkuya sevk etmektedir.

'2022'DE DE KAYBEDECEKLER'

Ancak korkunun sonu, korkaklığın sonucu yoktur. Türk milletinin kutlu yolculuğunu engellemeye, ülkemizin önünü kesmeye, yayından çıkan oku kırmaya hiç kimsenin, hiçbir oluşumun nefesi yetişmeyecektir.

Kara kampanya mucitleri, karanlık kurgu muhipleri, kavga ve karışıklık müellifleri 2021’de nasıl kaybetmişlerse, 2022’de de aynı akıbete maruz ve mahkûm kalacaklardır.

'CUMHUR'DA BİRLİK' VURGUSU

Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin muhkem ve muteber vasfı Türkiye’nin milli ve stratejik gücü olmaya 2022’de de devam edecek, bunu hazmedemeyenler ise bir kez daha hüsrana uğrayacaktır."

Editör: TE Bilisim