Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Gündem

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonuyla İstanbul'da yakalanan PKK/KCK'nın Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman mevkidaşıyla birlikte geçtiği basın karşısında önemli açıklama ve vurgularda bulundu. Erdoğan, "Almanya ile savunma sanayinde karşılaştığımız kısıtlamaları...

Gündem

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ülkesinin terör örgütü İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'un ardından Ankara'da da protesto edildi.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i resmi törenle karşıladı.

Dünya

Almanya'da polisin, Mannheim Üniversitesi'nde elinde kesici bir alet (pala) olan 31 yaşındaki kişiyi ateş ederek öldürdüğü bildirildi.

Gündem

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi.

Ekonomi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasındaki çalışanlardan 400'ünü işten çıkarmayı planladığını duyurdu.

Dünya

Almanya'da 8 eyalette aralarında iki hukuk firmasının da bulunduğu 101 konut ve işyerine düzenlenen operasyonlarda, rüşvetle "ülkede oturma izni sağlayan"...

Dünya

İran-İsrail arasındaki gerginlik nedeniyle Batı ülkelerinden vatandaşlarına ikaz geldi. İngiltere’den sonra Almanya’dan da “Ülkeyi terk edin” çağrısı yapıldı.

Dünya

Almanya’nın Solingen kentinde 1993 yılında Türklere yönelik yapılan saldırı tarihte unutulmazken aynı facia yine yaşandı. Türklerin yaşadığı bir bina saldırganlar...

Dünya

Bölücü terör örgütü PKK yandaşları, Almanya’da, Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğuna çirkin saldırı düzenledi.

Gündem

Almanya’da Köln kentinin en işlek caddelerinden Venloer Caddesi ilk kez Ramazan ayına özel ışıklandırmalarla süslendi.