Hayatını kaybetti Haberleri

hayatını kaybetti haberleri ve güncel hayatını kaybetti gelişmeleri, hayatını kaybetti ile ilgili tüm video, hayatını kaybetti fotoğrafları ve hayatını kaybetti haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Gündem

Denizli'de su kuyusunda ölçüm yapmak isterken, meydana gelen göçükte toprak altında kalan Hasan Küçükoğul (31), yaşamını yitirdi.

Gündem

Bolu’da, 19 yıllık faili meçhul cinayete ilişkin yürütülen soruşturmada 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlılardan biri adliyede 2'inci kattan aşağı...

Gündem

Halk arasında 'kelebek hastalığı' olarak bilinen 'Epidermolysis Bullosa' hastası 13 yaşındaki Mert Akbaba tedavi gördüğü üniversite hastanesinde hayatını kaybetti. Bu...

Gündem

Annesine olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren iş insanı Sadettin Saran, annesi Geraldine Saran’ı kaybetti.

Yaşam

Tokat'ta üzerlerinde oyun oynadıkları traktörün devrilmesi sonucu 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, bir çocuk ise ağır yaralandı.

Gündem

Koç Holding'in kuruluş ve büyüme sürecinde rol üstlenen, iş insanı İnan Kıraç'ın ağabeyi Can Kıraç, 97 yaşında hayatını kaybetti.

Yaşam

Malatya'da düğünde aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 2 kardeş arasında çıkan kavgada vurulan Üsteğmen Aydın Kazıcı, tedavi gördüğü hastanede 4...

Yaşam

Bursa’da apse yapan dişi için gittiği hastaneden evine dönen 46 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Gündem

Afyonkarahisar’da, otomobile arkadan çarpan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaşam

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 2023 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Sürekli Basın Kartı sahibi Fikret Helvacıoğlu’nun bugün vefat ettiğini duyurdu.

Gündem

Mardin'de, silahlı kavgada yaralan fotoğrafçı Uğur Ay (31), hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmada 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Gündem

Sivas'ta bir anaokulunda bayılan ve hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.