Türkiye Futbol Federasyonu Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu haberleri ve güncel Türkiye Futbol Federasyonu gelişmeleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili tüm video, Türkiye Futbol Federasyonu fotoğrafları ve Türkiye Futbol Federasyonu haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Seçimli Mali Genel Kurulu için tarih verdi.

Spor

Fenerbahçe Kulübü BaşkanI Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un hedefinde Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) vardı.

Spor

Bazı kulüplerin A Milli Takımın tam da Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlayacağı tarihlerde bazı kulüp yöneticilerinin “Seçimli Genel Kurul” yapma yönündeki...

Spor

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu), Trendyol Süper Lig'in 32. haftasından itibaren sezon sonuna kadar kritik maçlarda yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR...

Spor

Son dakika haberleri... TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz tarihi için seçim kararı aldıklarını açıkladı.

Spor

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 6 kulübü PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu)’ya sevk etti.

Spor

Süper Lig'in 30'uncu haftasında sahada inceleme yapılan pozisyonların VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yayınlandı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında yeni transferlerin forma giyebileceğini duyurdu.

Spor
Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda 2024-25 sezonundan itibaren yeni formata geçileceğini bildirdi.