Kadrosunda Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ela Yörüklü gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, yayınlandığı ilk günden beri seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi hakkında, sosyal medyayı çalkalayan bir iddia ortaya atıldı. Dizinin resmi Instagram hesabından paylaşılan siyah fonlu fotoğrafta yer alan 'RIZA BABA' yazısı, usta oyuncunun diziye veda edeceği yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

'RIZA BABA' DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sosyal medya kullanıcıları, ''Rıza baba öldü mü?'', ''Başımız sağolsun'' ve ''Şaka mısınız? Rıza baba diziden ayrılıyor mu?'' gibi yorumlar yaptılar.

ZAFER ERGİN KİMDİR?

79 yaşındaki usta oyuncu, üniversitede Sanat Tarihi bölümünü okudu. Ankara Deneme Sahnesi'nde oyunculuk eğitimi alan Ergin, 70'li ve 80'li yıllarda pek çok aktörün seslendirmesini yaptı.

2003-2005 yılları arasında yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisiyle geniş kitlelerce tanınan usta oyuncu, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde seyirciyle buluştu.

Ergin, 2014 yılında, sunucu Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle, yarışmada konuk olarak yer almıştı.

Sayısız tiyatro oyununda sahneye çıkan Ergin; Deli Yürek Bumerang Cehennemi, Güneşi Gördüm ve New York'ta Beş Minare gibi efsane yapımlarda kamera karşısına geçti.

Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan Ergin, Melek Baykal ve Binnar Ergin olmak üzere 2 evlilik gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim