Ekran Haber'den Başak Bilgin'in haberine göre, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce, uyuşturucu ticareti suçunun önlenmesi ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının yakalanması amacıyla çalışma yürütüldü.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ VE BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan detaylı çalışma sonucu, Silivri Kapı mahallesinde bulunan bir işyerinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ve uyuşturucu maddelerin ticari taksi ile taşındığı belirlendi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik detaylı bir inceleme başlatan ekipler, ticari taksi sürücüsü M.F.K. ve uyuşturucu maddeleri teslim alacağı tespit edilen Ö.S.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

2 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Gözaltına alınan taksi sürücüsü, uyuşturucu maddeleri Mahmutbey Mahallesi Taş Ocağı Yolu caddesinde bunan bir yerden temin ettiği belirlendi. Söz konusu eve yapılan operasyonda uyuşturucu maddeleri temin ettiği belirlenen S.Ç. ve S.B. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU VE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Ticari taksi ve evde yapılan aramalarda, 2 kilo 379 gram marihuana, 7 sentetik hap, 56 her biri satışa hazır halde 45 gram taş kokain, 1 Ruhsatsız pompalı tüfek ve 16 fişek, 1 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 6 bin 730 lira ele geçirildi.

3'Ü TUTUKLANDI

Olayla ilgili yakalanan ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden S.Ç. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken M.F.K., Ö.S. ve S.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim