'GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI SÜRDÜRECEĞİZ'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kocasinan Belediyesi Bilim Akademisi açılış programına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Göktaş, "Türkiye, milletimizin inancı ve çabasıyla 100 yıllık hikayesinde her alanda yükselen bir değer haline geldi. Türkiye Yüzyılı ise ülkemizin artık dünya çapında büyük bir güç olacağının işaretlerini veriyor. Hiç şüphesiz Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi dehası, sağlam iradesi ve cesareti ile büyük bir şahlanış yaşadık. 20 yılı aşkın sürede kadın-erkek, genç-yaşlı hep birlikte büyük bir emek sarf ettik. Çok şükür ki emeklerimizden güzel sonuçlar alıyoruz. Tek bir vatandaşımızı geride bırakmadan, gelemeyene giden, alamayana veren, her zaman şefkatle halkını kucaklayan bir siyasi anlayış içinde milletime hizmet ettiğim için çok mutluyum. Biz, devlet-millet el ele verdiğimiz sürece çok daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.
'ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ'
Yaptıkları çalışmalara değinen Bakan Göktaş, "Bakanlık olarak aileyi güçlendirmeye ve toplum refahını sağlamaya yönelik çok yönlü çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı yürütürken yerel yönetimlerimiz bizim en yakın yol arkadaşlarımız. Halkımızın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek ve hizmetlerimizi değerlendirmek için belediyelerimizle her zaman temas halindeyiz. Sizlerin kıymetli görüşleri ve belediye başkanlarımızla istişarelerimiz sonucu yeni hizmet modelleri geliştiriyoruz" dedi.
'BÜYÜMENİN VE GELİŞMENİN HER ŞEYDEN ÖNCE YERELDE BAŞLADIĞINA İNANIYORUZ'
31 Mart'ta yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Göktaş, şöyle konuştu:
​"2024, yerel yönetimlerde de Türkiye Yüzyılı’nın başladığı yıl olacak. Bu dönem, belediyecilikte 30 yıla ulaşan tecrübemizle, gerçek belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Güçlü sosyal belediyecilik anlayışımızla aile yapımızı her türlü riskten korumaya devam edeceğiz. Bütün yönleriyle yaşayan şehirler için hizmet vizyonumuzu sürekli geliştirecek, tüm toplumumuzun gücüne güç katacağız. Çünkü biz büyümenin ve gelişmenin her şeyden önce yerelde başladığına inanıyoruz. Bu inançla halkımızın sesine kulak verecek, hep beraber hiç durmadan, yılmadan-yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan, destekleri ve dualarıyla her zaman yanımızda olan milletimize şükranlarımı sunuyorum." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha