Ürdün Haberleri

ürdün haberleri ve güncel ürdün gelişmeleri, ürdün ile ilgili tüm video, ürdün fotoğrafları ve ürdün haberleri Ekran Haber - Son Dakika Haberleri, Güncel Haberler ve Günün Haberleri sitemizde


Dünya

Ürdün, İsrail'in, İran'ı hedef almak için hava sahasını ihlal etmesine izin vermeyeceğini açıkladı.

Dünya

İran-İsrail arasındaki gerginlik tüm Orta Doğu’yu harekete geçirdi. Irak’ın hava sahasının kapatmasının ardından Ürdün, ‘OHAL’ ilan ettiğini duyurdu.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Ürdün-Suriye sınırındaki üsse insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıya nasıl karşılık verileceğini kararlaştırdığını söyledi.

Dünya

"Gazze derhal durdurulması gereken korkunç bir savaşa maruz kalıyor" diyen Ürdün Kralı 2. Abdullah, "İsrail'in Gazze'ye su ve gıda girişini...

Dünya

Ürdün Başbakanı Bişr el-Hasavne, İsrail’in Filistinlileri tehcir etme girişimini görmeleri durumunda bunu “savaş ilanı” sayacakları uyarısını yaptı.

Dünya

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze Şeridi'nde yer alan Ürdün Sahra Hastanesi'ne ilaç ve acil tıbbi malzeme yardımını havadan indirdiklerini açıkladı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği şiddetli saldırıların gölgesinde, bölgedeki Arap ülkelerinin yetkilileriyle bir araya geldi.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ve Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile telefon görüşmesi yaptı.

Dünya

Mısır'ın başkenti Kahire'de "Gazze'deki Gelişmeler, Filistin Davasının Geleceği ve Barış Süreci" konulu zirve başladı. Zirvede konuşan Bakan Fidan, "Kalıcı barış...