Ekran Haber'in özel haberine göre, aralarındaki boşanma davasıyla gündeme gelen hakim D.A.A. ve savcı eşi A.K., arasındaki davada detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Eskişehir Adliyesi’nde ağır ceza hâkimi olarak görev yapan D.A.A. ile  Düzce Adliyesi’nde görevli savcı eşi A.K. 6 yıl önce evlendi. Şiddetli geçimsizlik yaşayan çift, boşanma kararı aldı. İki taraf karşılıklı olarak açtıkları davada birbirleri hakkında şok edici iddialarda bulundu.

HAKİM EŞ, SAVCI KOCA KARŞI KARŞIYA !

D.A.A.; savcı eşinden evlilikleri boyunca şiddet ve eziyet gördüğünü öne sürdü. Hâkim A., eşine yönelik "Bir kere kolumu kırmıştı. Boğazımı sıkmıştı" ifadeleri kullandı. Darp iddialarının detayına ise Ekran Haber ulaştı.

Hakim A, eşi tarafından evden kovulduğu, psikolojik ve fiziki şiddetine uğradığı, kolu kırılıp aldığı darbeler nedeniyle yüz felci geçirdiğini iddia etti. Hakim A, savcı eşinin kendisine eziyet ettiğini ve bu yüzden terapiste giderek tedavi olmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.

O İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

D.A.A., Düzce Adliyesi’nde görevli savcı eşi A.K. “Altınlarımı çaldı” suçlamasında da bulundu. Savcı A.K. ise eşinin, eski kâtibi ile ilişkisi olduğu söylentisini yayarak peşine adam taktığını öne sürdü. A.K., iki ayrı suç duyurusunda bulundu. Şikâyetlerin birinde savcı eşini, altınlarını ve bilgisayarını çalmakla suçladı. O soruşturma için takipsizlik kararı verildi. Darp iddialarıyla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma ise sürüyor.

2 MİLYONLUK ANLAŞMAZLIK İDDİASI

Bir diğer iddiaya göre Hâkim A.’nın, davayı açmadan önce eşinden 2 milyon TL isteği öne sürüldü. Savcı eş savunma dilekçesinde, “Bu planıyla istediği amaca ulaşamadı. Bu sefer müvekkili karalama kampanyası başlattı” ifadelerine yer verdi.

Editör: Halide Tonga