Ekran Haber’den Başak Bilgin’in Haberine göre, JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı farklı tarihlerde iş yerlerinde yaşanan hırsızlık olaylarını aydınlatmak için harekete geçti. İş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, 8 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerin iş yerlerine camları kırıp, girdikleri ve değerli eşyaları çaldıkları belirlendi. 

Resim

7 Kişi Gözaltına Alındı

Ekipler önceki gün, 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen N.D. (22), Z.D. (20), C.D. (17), M.D. (16), P.B. (16), P.C. (15), Y.C. (17) ve M.A.A.’yı (15) Kocabaş Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çalınan eşyaların bir kısmı ele geçirildi. Evlerin yakınındaki arazide de arama yapan ekipler, otların arasına gizlenmiş televizyon ve dizüstü bilgisayarlar buldu.

Resim

'JASAT'TAN KAÇ' NOTU ÇIKTI

Bir hırsızlık şüphelisinin üzerinden ise 'JASAT'tan kaç. Mavi pikap, beyaz dastır, beyaz kılio' yazılı not çıktı. Şüphelinin bu notu diğerlerini uyarmak için yazdığı öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden Y.C., P.C., C.D., M.D., P.B. ve M.A.A. tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Resim

Editör: TE Bilisim