Küçükçekmece Çöken Bina Nerede, Neden Çöktü?

İstanbul Küçükçekmece Kartalepe Mahallesi’nde bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. çöken binanın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

Küçükçekmece Çöken Bina 4

Küçükçekmece Çöken Binada Yaralı, Ölü Var Mı, Son Durum Ne?

İstanbul Küçükçekmece Kartalepe Mahallesi’nde 3 ya da 4 katlı olduğu bilinen bir bina çöktü. Binanın çökme sebebi henüz bilinmiyor. Küçükçekmece çöken bina son durumu merak ediliyor.

Küçükçekmece Çöken Bina 2

Çöken binada yaralı, ölü var mı? İlk belirlemelere göre çöken binanın içinde bazı vatandaşların mahsur kaldığı bildirildi. Enkaz altından 2 kişi yaralı olarak çıkarıldı, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Küçükçekmece Çöken Bina 3

Çöken bina park halindeki araçların üzerine yıkılırken, yoldan geçen bir belediye otobüsünde de hasar meydana geldi. Bina çöktükten sonra bir kişinin kendi imkanıyla enkazdan çıkmayı başardığı ve içeride kalanlarla ilgili ekiplere bilgi verdiği belirtildi. Yaralılardan biri, ayağından yaralanmış ve enkazdaki eşinin kurtarılmasını bekliyordu.

Kucukcekmece Bina Coktu Kopek 02062024 Iha (4)

Enkazdan 2'si ağır olmak üzere toplam 7 yaralı çıkarıldı. Göçük altında olduğu düşünülen 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Henüz kimliği belirlenemeyen kişinin cesedi, enkazdan çıkarıldı. Ekipler, göçük altındaki son kişiyi kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralılardan 5'i, Özel Biruni Üniversitesi Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Enkazdan çıkarılan 2 kişiye ise olay yerindeki ambulansta müdahale edildi.

Editör: Nurseli Fırat