Ekran Haber'den Başak Bilgin'e göre, İstanbul'da 25 yaşındaki eşi Hilal Adıyaman'ı silahla başından vurarak öldüren cani koca, o detayı atlayınca yalanı ortaya çıktı...

ONUN BU KARARI KADERİNİN DÖNÜM NOKTASI OLDU!

Hilal Adıyaman 2,5 yıllık evliydi. İddiaya göre, evlendikten sonra eşiyle aralarında fiziksel ve ruhsal şiddet başladı. Bunun üzerine ailesi Adıyaman'ı yanına aldı. Ancak mağdur kadın yuvası dağılmasın diye eşine bir şans daha vererek tekrar evine döndü.

SON KAVGADA SİLAHA SARILDI

Eve döndükten bir süre sonra Hilal Adıyaman'la eşi arasında yine tartışma yaşanmaya başladı. Giderek şiddetlenen tartışmada Adıyaman bir anda silahını Hilal Adıyaman'ın başına doğrultarak ateş etti. Talihsiz kadın bir anda yere yığıldı. Kocası hemen ambulansa polise haber verdi.Olay yerine gelen ekiplere ise ''Eşim intihar etti'' dedi.  

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI!

Olay yerinde edilen müdahalenin ardından Hilal Adıyaman hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın hayatını kaybetti. Gözaltına alınan cani koca ise tutuklanarak cezaevine gönderilirken, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilisim