Zonguldak'ta yaşayan Gülümser Keleş, 9 aylık hamileydi. Minik kızını kucağına alacağı günü beklerken sancısı tutunca hastaneye gitti.

HASTANE ‘BEBEK ÖLDÜ’ DEDİ

Hastaneye göre, dünyaya gelen bebek kız değil erkekti. Bebek kontrol altındayken anne taburcu edildi. Ama iddiasına göre 3 gün sonra gelen telefon dünyasını başına yıktı. Hastaneden çıktıktan sonra anne Keleş’e ‘bebeğiniz öldü’ denildi.


Gülümser Keleş (Anne)

BİR ANNENİN BÜYÜK ACISI

Hastaneden aldıkları haberle yıkılan acılı anne olayın ardından yaptığı açıklamada “Doğumhanede gördüğüm bebekle bana verilen arasında dağlar kadar fark var. Ölüsünü kokladım bu bir anne olarak hiç kimse anlatamaz soğuk bir morgdan çıkarıyorsunuz. Kucağınıza alıyorsunuz bu bebeğin bana ait olmadığını da biliyorum ama ne olursa olsun” ifadelerini kullanmıştı.

ANNEYE ŞOKE EDEN MESAJ

Haberlere konu olan skandal iddiaların ardından Keleş ailesi, soluğu mahkemede aldı. Anne Gülümser Keleş, hukuk mücadelesi verirken sosyal medya hesabına bir mesaj geldi.

"BEBEĞİN YAŞIYOR"

Mesajı atan kişi, doğumdaki hemşire olduğunu ve haberi izlediğinden beri vicdanının rahat olmadığını söyledi. Bebeğin hemşiresi, vicdanı rahat etmediği için anne Gülümser’e mesaj göndererek bebeğinin yaşadığını söyledi. Hemşire, mesajında 'çok saçlı bir bebek olduğu için resmini çekmiştim' diyerek bir de bebeğin fotoğrafını gönderdi.

'BEBEĞİMİ BAŞKASINA VERDİLER''

Gönderilen bu mesaj, şüpheleri daha da artırırken bebeğine ne olduğunu merak eden anne Gülümser, yine isyan etti. Bebeğinin ölmediğini, yaşadığını belirten anne, “bebeğimi başkasına verdiler” dedi. Bu işin içinde kim varsa ortaya çıkarılmasını isteyen acılı anne “Sizden rica ediyorum bebeğimi bana bulun” diyerek bebeği için yardım istedi.

HASTANEDEN SES YOK

Hastane ise soruşturmanın sürdüğü gerekçesiyle iddialara ilişkin sorulan soruları cevapsız bıraktı.

Editör: TE Bilisim