">

Ekran Haberden Başak Bilgin'in Haberine göre, Şırnak Güçlükonak ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Otomobiller ile ilçe merkezine bağlı köylerine giden aralarında çocuklarında bulunduğu 150 kişi, köy yolunda mahsur kaldı. Cep telefonuyla haber veren vatandaşların yardımına jandarma ve geçici köy korucuları ekipleri yetişti.

GÜÇLÜKONAK JANDARMA İMDADA YETİŞTİ

Kar yağışıyla birlikte hem güvenlik güçlerinin, hem de sağlık ekiplerinin çalışmaları da ciddi şekilde devam ediyor. Son olarak Gaziantep karayolunda mahsur kalan vatandaşların yardıma koşan jandarma ekipleri, bu kez Şırnak'ın Güçlükonak ilçesindeki vatandaşların imdadına yetişti.

KAR-TİPİ DİNLEMEDEN GÖREV...

Yoğun kar yağışının devam ettiği kentte vatandaşlar yolda mahsur kalırken Güçlükonak İlçe Jandarma ekipleri ile köy korucuları, cansiperane çalıştı. Tipinin de etkili olduğu bölgede mahsur kalan vatandaşlar kirpi ve kobralarla kurtarıldı. Yapılan çalışmalarla kurtarılan vatandaşlar, ardından yine kirpi ve kobralarla güvenli güvenli bölgeye çıkarıldı. Vatandaşlar kendilerine yardım eden ve kumanya ikramında bulunan jandarma ekiplerine teşekkür etti

Editör: TE Bilisim