İstanbul'da iddiaya göre evine bakıcı olarak aldığı kişi ev sahibinin güvenini kazandıktan sonra hırsızlık yaptı. Olayın ardından 4 yaşındaki çocuğunu sorgulayan anne, duydukları karşısında şoke oldu. İşe girdikten bir hafta sonra işten ayrılıyorum diyen bakıcı pes dedirtti. Olayın ardından iş yerinden eve gelen anne, çocuğunu sorgulayarak bakıcının eve erkek arkadaşını getirdiğini öğrendi.

4 YAŞINDAKİ OĞLU KABUSU YAŞADI

Talihsiz anne çocuğunun söyledikleri üzerine harekete geçerek, bakıcıyının yanına gitti. Hem düzleştiricisi hem kıyafetleri çalınan ev sahibi, hırsız bakıcıyı konuşturarak kayıt almaya başladı. Şüpheli kadın ise kıyafetleri çaldığını kabul etti ama eve erkek arkadaşının gelme durumunu yalanladı. Pes dedirten bakıcı bir yandan da ''Ben suçluyum, ben hırsızım, polis geliyor oldu mu?'' söylemlerinde bulundu.

''BAKICI DEĞİL ŞEYTAN ÇIKTI''

Öfkeli anne çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak polise başvurdu. Öte yandan psikolojisinin bozulduğunu söyleyen anne, '' Evime aldığım bir insan değil, bakıcı değil, şeytan çıktı. Anne olarak psikolojim bozuldu. Ben kötü bir tecrübe ettim başka anneler kötü bir tecrübe edinmesin'' dedi.

Editör: TE Bilisim